Köszöntünk a Clock Cafe Panzió honlapján!

Kedves Vendég!

Panziónk töretlen népszerűsége köszönhető a folyamatos fejlesztéseknek a családias hangulatnak a kedvező áraknak és a vendégek igényeihez képzett személyzetnek. Az épület kellemes hangulatos időtöltést és nyugodt pihenést kínál a külföldi és belföldi turistáknak egyaránt.

Szeretettel várjuk a gyermekkel érkező családokat, gyermek kedvezménnyel. Rengeteg a visszatérő vendég, hiszen a legjobb reklámunk az elégedett vendég.

Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló, az Alföld legismertebb fürdővárosa szeretettel várja Önt és családját. Legyenek vendégeink, hogy megtapasztalhassák a teljes felüdülés élményét!
Hajdúszoboszló kedvező adottságai és szolgáltatásai egész évben megteremtik a feltételeket az aktív és passzív kikapcsolódáshoz. A fürdőzés mellett vendéglátóhelyek, szállodák és Hajdúszoboszló város is változatos programokat kínál. Az igényesen gondozott és parkosított üdülőváros tökéletesen alkalmas családok és gyógyulni, felüdülni vágyók teljes kikapcsolódására.

Hajdúszoboszló fejlődése a magyar történelem során folyamatosan végig követhető.

Fürdőkomplexum

Hajdúszoboszló fő vonzereje a fürdőkomplexum, mely a híres gyógyfürdőből, az Aquaparkból, a strandból és a 2010-ben megnyitott Aqua-Palace Élményfürdőből áll. A fürdőkomplexum szolgáltatásaival egész évben felejthetetlen élményt kínál a gyógy- és üdülővendégek, valamint a kis- és nagy-gyermekes családok számára.

Turisztikai rendezvények

A gyógyító víz, a szórakoztató víz, a wellness és a gasztronómiai ízek kínálatán túl is biztosít programokat üdülőhelyünk. A nyári szezonon kívül kisvárosi és nyári fesztiváli hangulat jellemzi fürdővárosunkat, mely különféle szórakozási programok lehetőségét nyújtja. A nyári hangulat nélkülözhetetlen eleme a gasztronómiai ízek társaságában a zene és a tánc. A turisztikai rendezvények sorát a májusi Hajdúszoboszlói Grill- és Sörfesztivál nyitja és a szeptemberi Hajdúszoboszlói Bioétel- és Borfesztivál zárja.

Árak

Erkélyes szoba

7.500 Ft/fő/éj (1 ágyas felár 9.000 Ft)
15.000 Ft/fő/éj (2 ágyas szoba)

Apartman

30.000 Ft/éj (4 fős apartman)
Pótágy: 5.000 Ft/éj

Gyerekár (0-3 éves korig): ingyenes!
Gyerekár (4-12 éves korig): +4.500 Ft

Reggeli (bőséges svédasztalos)*: 2.500 Ft/fő/adag
FP: 3.500 Ft/fő
*A reggeli ára nem tartalmazza a kávé fogyasztását.

Idegenforgalmi adó: 500 Ft/fő/éj

18 éven aluli vendégeknek idegenforgalmi adót nem kell fizetni.

Ajánlatkérés

Telefonszám

+36 20 943 8062

E-mail cím

info@gabihami.hu