M&M Luxus Apartman

Az M&M Luxus Apartman egész évben várja Vendégeit!

Hajdúszoboszló kedvező adottságai és szolgáltatásai egész évben megteremtik a feltételeket az aktív és passzív kikapcsolódáshoz. Apartmanunk a Gyógyfürdőtől 150 méterre található.
Az apartman 78 négyzetméter, 2 hálószobával, nappali – étkezővel, konyhával, szaunával, fürdőszobával, és wc -vel rendelkezik. A konyha teljesen felszerelt.

Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló, az Alföld legismertebb fürdővárosa szeretettel várja Önt és családját. Legyenek vendégeink, hogy megtapasztalhassák a teljes felüdülés élményét!

Hajdúszoboszló kedvező adottságai és szolgáltatásai egész évben megteremtik a feltételeket az aktív és passzív kikapcsolódáshoz. A fürdőzés mellett vendéglátóhelyek, szállodák és Hajdúszoboszló város is változatos programokat kínál. Az igényesen gondozott és parkosított üdülőváros tökéletesen alkalmas családok és gyógyulni, felüdülni vágyók teljes kikapcsolódására.

Hajdúszoboszló fejlődése a magyar történelem során folyamatosan végig követhető.

Fürdőkomplexum

Hajdúszoboszló fő vonzereje a fürdőkomplexum, mely a híres gyógyfürdőből, az Aquaparkból, a strandból és a 2010-ben megnyitott Aqua-Palace Élményfürdőből áll. A fürdőkomplexum szolgáltatásaival egész évben felejthetetlen élményt kínál a gyógy- és üdülővendégek, valamint a kis- és nagy-gyermekes családok számára.

Turisztikai rendezvények

A gyógyító víz, a szórakoztató víz, a wellness és a gasztronómiai ízek kínálatán túl is biztosít programokat üdülőhelyünk. A nyári szezonon kívül kisvárosi és nyári fesztiváli hangulat jellemzi fürdővárosunkat, mely különféle szórakozási programok lehetőségét nyújtja. A nyári hangulat nélkülözhetetlen eleme a gasztronómiai ízek társaságában a zene és a tánc. A turisztikai rendezvények sorát a májusi Hajdúszoboszlói Grill- és Sörfesztivál nyitja és a szeptemberi Hajdúszoboszlói Bioétel- és Borfesztivál zárja.

Árak

2 fő 28.000 Ft/éj + IFA
3 fő 30.000 Ft/éj + IFA
4 fő 40.000 Ft/éj
5 fő 48.000 Ft/éj
6 fő 55.000 Ft/éj

Reggeli

2024. május 1-től szeptember 30-ig: reggeli igényelhető felár ellenében, amit a CLOCK CAFÉ Pizzériában (Hőforrás u. 22) tudnak a Vendégek elfogyasztani.

Reggeli: 3.500 Ft/fő/adag
Félpanzió: 7.000 Ft
IFA: 600 Ft/fő/éj

Kedvezmények

Az M&M Luxus Apartmanban megszálló Kedves Vendégek 10% KEDVEZMÉNYT kapnak a CLOCK CAFÉ Pizzériában és a GABI HAMI Ételbárban az ételfogyasztás árából, AMENNYIBEN A SZÁLLÁS DÍJÁT KÉSZPÉNZZEL FIZETIK KI!

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés összes (#1)

Telefonszám

+36 20 943 8062

E-mail cím

info@gabihami.hu

Cím

4200 Hajdúszoboszló, Hőforrás u. 22.